yoganatuurlijk          voor wie          dolly de rode          locatie          cursusaanbod          nieuws         contact              
yoganatuurlijk                       
ontspannen tot je zelf komen

 

 

 

 

dolly de rode

 

"Levenskunst is vanaf mijn tienerjaren mijn grootste interesse gebleken. Op verschillende manieren probeer ik daar wat mee te doen. Het leven wint aan kwaliteit als je in de gaten krijgt dat je invloed kunt uitoefenen op jezelf en wat je ervaart.

Na de kunstacademie Minerva heb ik de afgelopen 30 jaar het schilderen gecombineerd met het geven van Damesgym (www.Damesgymgroningen.nl). Damesgym is ontstaan uit mijn interesse in dans en mijn behoefte aan een vorm van bewegen die ik destijds nergens vond: een combinatie van dans en oefeningen uit o.a. yoga, pilatus en feldenkrais, een uitgebalanceerde trainingsmethode waarbij het hele lichaam aan bod komt. De laatste 15 jaar is het geven van yogalessen daar bij gekomen.

In de loop der jaren werd ik me bewust van allerlei overbodige spanningen bij mezelf en ook bij anderen. Daarom ging ik me 20 jaar geleden verdiepen in ontspanningstechnieken en deed ik de docentenopleiding Universele yoga..."

                                                                   Verder lezen